Egészségügy

2012. dec. 10., hétfő 19:00. - Szerző: Lakatos István

Kedvezőtlen tapasztalatot szerzett személyesen, vagy családi és baráti körében?

Az elmúlt 10 évben szerencsésen sikerült elkerülnöm a kórházakat. Bár tudtam ez nem tart örökké, és előbb utóbb ismét szembe kell nézni azzal, ami itt várja az embert. Hát őszintén, megrendített a látvány. Semmi nem változott. Tizenöt év telt el a rendszerváltás óta, és az egészségügyben megállt az idő. Több hét is eltelik, mire elvégzik a szükséges vizsgálatokat. Gondok vannak a gyógyszerellátással, a kórházak borzalmas állapotban vannak a komoly finanszírozási megszorítások miatt, nem mindig végzik el a költségesebb vizsgálatokat, spórolni kell a gyógyszerekkel, és a gondokat még hosszasan sorolhatnám. Emberhez méltatlan állapotok uralkodnak.

Az egészségügyben jövőre nézve szerintem esélye sincs a javulásnak.

 

Szüleinek, nagyszüleinek még nem volt választási lehetősége!

 

Önnek van!

 

orvos-beteggel.jpg

 

Az Egészségprogram lehetővé teszi, hogy élménnyé váljon az egészségmegőrzés és megnyugtatóvá az ellátás. Egy olyan helyen, ahol Ön az első – mind a váróban, mind a rendelőben. Egy olyan helyen, ahol a várakozás fogalmát a törődés váltja fel. Törődés, melyben érzi, hogy minden Önért történik. Egyszerűen minőséggel.

 

Egész héten, napi 24 órában rendelkezésre áll a telefonos egészségügyi tanácsadás időpontfoglalással, orvosi háttérrel. Mintha egy udvarias, non-stop házi orvos hallgatna meg bennünket, aki nem beutalót, hanem időpontot ad a szükséges szakorvosi vizsgálatra.

 

Az Egészségprogram egy szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás: partnerünk a biztosítási díjért a választott szolgáltatási csomagban foglalt egészségügyi ellátást kapja. (Tehát nem egészségügyi problémák vagy hibás ellátás miatti kártérítést.)

Címkék: egészségügyi tanácsadás, egészség megőrzés, egészségprogram

Kommentek

Írja le a véleményét Ön is!!

* Az Ön neve:

* E-mail cím (nem fog megjelenni):

Weboldal:

* Hozzászólás:

Többi blogcikk                 Itt a kockázatdoktor bejegyzései, megosztja Önnel szakmai titkait és  tapasztalatait.