Felelősségbiztosítás

Szakmai felelősségbiztosítások Szakmai felelősségbiztosítások

Egészségügyi szociális tevékenységre, állat-egészségügyi tevékenységre, könyvvizsgálók, adótanácsadók, könyvelők részére, építészeti és műszaki tervezésre, illetve vagyonvédelmi vállalkozások részére kínál szakmai felelősségbiztosításokat.

Általános felelősségbiztosítások Általános felelősségbiztosítások

Felelősségbiztosítási szerződés alapján a biztosított követelheti, hogy a biztosító a szerződésben meghatározott mértékben és feltételek szerint mentesítse őt olyan kár megtérítése alól, amelyért jogszabály szerint felelős.

Mezőgazdasági biztosítások Mezőgazdasági biztosítások

A mezőgazdasági biztosítási termékpalettáját a gazdálkodók igényeinek figyelembe vételével alakították ki. Nem csupán mezőgazdasági nagyüzemek (pl. szövetkezetek), lehetőséget kínálják mezőgazdasági kistermelők részére is előnyös biztosítás kötésére.

Gépbiztosítások Gépbiztosítások

A „hagyományos” vagyonbiztosítások jellemzően az elemi kár és betöréses lopás kockázatokra nyújtanak biztosítási fedezetet, míg a gépbiztosítások ezen kockázatokon kívül emberi és technikai veszélyforrások (kezelési hiba, gondatlanság,ügyetlenség, rosszindulatú rongálás, anyag és gyártáshiba).

Építés- és szerelésbiztosítások Építés- és szerelésbiztosítások

Gazdasági életünk meghatározó területe az építőipar, azon belül is az építési-, szerelési tevékenység. Társasház építések, útfelújítások, autópálya építések, gyárépítések zajlanak szerte az országban, melyek építési, szerelési kockázatait át tudják vállalni.

Szállítmánybiztosítások Szállítmánybiztosítások

Szállítmánybiztosítás fedezetet nyújt minden nemzetközi és belföldi viszonylatban szállított áruféleség biztosítható, függetlenül annak fuvarozási módjától és a szállítási útvonaltól.

Vagyonőr vállalkozói vagyonbiztosítás Vagyonőr vállalkozói vagyonbiztosítás

Biztonság, ami a cégnek kell!
Melyik vállalkozás ne szeretne sikeres lenni? Csakhogy vannak kockázatok. Váratlan, előre nem látható események történhetnek, amelyek a cég működését, a munkavállalók és családjaik egzisztenciáját is fenyegethetik. Csökkentse a kockázatokat!

    1 / 1    

Rólunk mondták

Rólunk mondták

A hirdetésnek megfelelően a család összes biztosítási kötvényét átvizsgálták. Sikerült megértenem a számomra zavaros fogalmakat, és az 5 biztosításból kettőt meg is változtattam.

 

Sz. Béla

istock_000013773411small.jpg