Nyugalom életbiztosítás

Kinek ajánljuk?

 • Azoknak a 40 és 80 év közötti ügyfeleinknek, akik a jövőre racionálisan gondolva, olyan költségekkel is terveznek, mint a temetés.
 • Azok számára, akiknek esetleg nincsenek közeli rokonaik, akik felvállalnák a végső kiadásokat.
 • Azoknak, akik egy nem várt időpontban bekövetkező szerencsétlen esemény esetére gondoskodni kívánnak családjuk anyagi biztonságáról, mentesítve őket a hirtelen nagyobb kiadás terhe alól.
 • Kockázatkerülő ügyfeleknek, akik nem szeretnek a megtakarítások rendszeres lekötésével, befektetésével foglalkozni, de fontos nekik a megtakarítás értékének megőrzése.

Mi az, amiben ez a teljes életre szóló életbiztosítás többet tud nyújtani más gondoskodási formákhoz képest?

 • Az életbiztosítás alapján fizetendő szolgáltatási összeg nem része a hagyatéknak, így amennyiben a kedvezményezettek név szerint kerülnek megjelölésre, úgy nem kell a - gyakran hosszan elhúzódó - hagyatéki eljárás befejezéséig várni a biztosító szolgáltatására..
 • A kedvezményezettet a kifizetett összeg után öröklési illetékfizetési kötelezettség sem terheli.
 • Lehetősége van rendkívüli befizetésre, hogy váratlan helyzetekben is rendelkezésre állhasson egy mobilizálható vésztartalék. Az így elhelyezett megtakarításokra kedvező napi kamatot számítunk, bármikor hozzáférhetőek, a bankbetéthez hasonló módon kezelhetőek.
 • A teljes tartam alatt garantált kamat kerül évente jóváírásra, az ezen felüli hozamból pedig nyereségrészesedést, illetve hűségnyereséget is fizetünk.

 

Választható biztosítási összegek 

Díjmentes telefonos asszisztencia szolgáltatás

 • orvosi rendelőkről és ügyeletekről, szakorvosi rendelőkről és ügyeletekről, gyógyszertárakról és gyógyszertári ügyeletekről,
 • diagnosztikai eredményekről, diagnózis értelmezéséről, gyógyszerekről,
 • baleseti rehabilitációval kapcsolatos tudnivalókról ad információt.

Igényeinek megfelelően Ön választhat 300.000 Ft, 500.000 Ft illetve 800.000 Ft értékű szolgáltatást.

Díjmentes előrehozott szolgáltatás

A szerződés 5. évfordulóját követően az Ön váratlan, súlyos, visszafordíthatatlan, kritikus betegsége esetén előrehozott szolgáltatásként a gyógyítással járó anyagi terhek enyhítése érdekében kifizetjük az aktuális biztosítási összeg 30%-át díjmentes szolgáltatásként, amennyiben az Ön szerződése megfelel a feltételekben rögzített követelményeknek.

Választható kiegészítő balesetbiztosítás

Amennyiben Ön baleset miatt kórházba kerül, a kórházban töltött napokra 1.000 Ft, 2.000 Ft illetve 3.000 Ft napi térítés kerül kifizetésre az előzetes választása alapján.

 

Ingyenes tanácsadás
Rólunk mondták

Rólunk mondták

Fogalmam sem volt,hogy lehet eligazodni az életbiztosítások között. Türelmes útbaigazítást kaptam. Még gondolkodom, de kötni fogok.

 

K.Miklós

istock_000013773411small.jpg