Nyugalom életbiztosítás

Kinek ajánljuk?

 • Azoknak a 40 és 80 év közötti ügyfeleinknek, akik a jövőre racionálisan gondolva, olyan költségekkel is terveznek, mint a temetés.
 • Azok számára, akiknek esetleg nincsenek közeli rokonaik, akik felvállalnák a végső kiadásokat.
 • Azoknak, akik egy nem várt időpontban bekövetkező szerencsétlen esemény esetére gondoskodni kívánnak családjuk anyagi biztonságáról, mentesítve őket a hirtelen nagyobb kiadás terhe alól.
 • Kockázatkerülő ügyfeleknek, akik nem szeretnek a megtakarítások rendszeres lekötésével, befektetésével foglalkozni, de fontos nekik a megtakarítás értékének megőrzése.

Mi az, amiben ez a teljes életre szóló életbiztosítás többet tud nyújtani más gondoskodási formákhoz képest?

 • Az életbiztosítás alapján fizetendő szolgáltatási összeg nem része a hagyatéknak, így amennyiben a kedvezményezettek név szerint kerülnek megjelölésre, úgy nem kell a - gyakran hosszan elhúzódó - hagyatéki eljárás befejezéséig várni a biztosító szolgáltatására..
 • A kedvezményezettet a kifizetett összeg után öröklési illetékfizetési kötelezettség sem terheli.
 • Lehetősége van rendkívüli befizetésre, hogy váratlan helyzetekben is rendelkezésre állhasson egy mobilizálható vésztartalék. Az így elhelyezett megtakarításokra kedvező napi kamatot számítunk, bármikor hozzáférhetőek, a bankbetéthez hasonló módon kezelhetőek.
 • A teljes tartam alatt garantált kamat kerül évente jóváírásra, az ezen felüli hozamból pedig nyereségrészesedést, illetve hűségnyereséget is fizetünk.

 

Választható biztosítási összegek 

Díjmentes telefonos asszisztencia szolgáltatás

 • orvosi rendelőkről és ügyeletekről, szakorvosi rendelőkről és ügyeletekről, gyógyszertárakról és gyógyszertári ügyeletekről,
 • diagnosztikai eredményekről, diagnózis értelmezéséről, gyógyszerekről,
 • baleseti rehabilitációval kapcsolatos tudnivalókról ad információt.

Igényeinek megfelelően Ön választhat 300.000 Ft, 500.000 Ft illetve 800.000 Ft értékű szolgáltatást.

Díjmentes előrehozott szolgáltatás

A szerződés 5. évfordulóját követően az Ön váratlan, súlyos, visszafordíthatatlan, kritikus betegsége esetén előrehozott szolgáltatásként a gyógyítással járó anyagi terhek enyhítése érdekében kifizetjük az aktuális biztosítási összeg 30%-át díjmentes szolgáltatásként, amennyiben az Ön szerződése megfelel a feltételekben rögzített követelményeknek.

Választható kiegészítő balesetbiztosítás

Amennyiben Ön baleset miatt kórházba kerül, a kórházban töltött napokra 1.000 Ft, 2.000 Ft illetve 3.000 Ft napi térítés kerül kifizetésre az előzetes választása alapján.

 

Ingyenes tanácsadás
Rólunk mondták

Rólunk mondták

A hirdetésnek megfelelően a család összes biztosítási kötvényét átvizsgálták. Sikerült megértenem a számomra zavaros fogalmakat, és az 5 biztosításból kettőt meg is változtattam.

 

Sz. Béla

istock_000013773411small.jpg