Mit nyújtunk?

Fiatal csapat vagyunk, mégis sokéves biztosítói és befektetési tapasztalattal rendelkezünk.

Szakértelmünk és kapcsolatrendszerünk segítségével abban szeretnénk segíteni, hogy akár magánemberként vagy egy közösség tagjaként, családfenntartóként vagy egy cég felelős vezetőjeként van szüksége útjelzőre a biztosítási szakmában, minden szükséges részletre odafigyelő, testreszabott és optimalizált megoldást keressünk.

 

Fontosnak tartjuk, hogy olyan bázis legyünk, amely nemcsak egy szorult élethelyzetben ad tanácsot. Békeidőben, azaz kármentes időszakokban is készséggel állunk rendelkezésére ingyenes tanácsadással. Meglévő biztosítási szerződéseinek, kötvényeinek áttekintésére van lehetősége, szükség esetén megmagyarázzuk, értelmezzük az Ön részére.

 

Tanácsadóink a következő területeken tudnak segítséget nyújtani:

  • élet- és nyugdíjbiztosítások, amelyek az elbizonytalanodó nyugdíj kilátásokban nyújthatnak   tervezhető segítséget magánembereknek és cégeknek. Utóbbiak számára olyan megoldásaink vannak, amelyek jelentősen megnövelhetik a kiválasztott kollégák, tulajdonosok lojalitását, egyúttal számottevően irányíthatóvá teszik a cég likviditását, és hatással vannak az eredményre is;
  • kockázati életbiztosítások, amelyek kifejezetten kedvezőtlen életesemények anyagi hatásait hivatottak hárítani;
  • vagyonbiztosítások, amelyek a lakóingatlanoktól a társasházakig, céges vagyonoktól (épület, szállítmány,gép) a rendkívül kényes felelősségbiztosításokig terjednek;
  • járműbiztosítások (személy- és tehergépjárművek, vízi és légi járművek, flották kezelése);
  • utazási biztosítások földön, vízen s a levegőben;
  • pénztári termékek (egészségpénztár, lakáskassza, foglalkoztatói nyugdíj).

 

Tőkeerős háttér, másfélszázados szakmai bástyák, ezekre támaszkodva tudunk és szeretnénk segítségére lenni abban, hogy élete kiszámíthatóbb és biztonságosabb legyen.


KIEMELKEDŐ SZOLGÁLTATÁS

MAXIMÁLIS ÜGYFÉL ELÉGEDETTSÉG

Rólunk mondták

Rólunk mondták

Pedagógusként remek Katedra Életbiztosítást kötöttünk. Köszönöm!

 

R.Márta

istock_000013773411small.jpg