Házőrző többlakásos épületbiztosítás

Kiemelt témáink 

 

 • Széles körű védelmet kínál 18 alapkockázatra, emellett 12 kiegészítő biztosítással és 8 mini csomaggal a lakóközösség egyedi igényeire szabhatja a biztosítást.
 • Egyedülálló szolgáltatásokat kínálunk, mint az Energia csomag, az Állatkár csomag vagy a Vandalizmus kár csomagunk.
 • Külön díj nélkül kínáljuk a Közös képviselők felelősségbiztosítását és a Közös tulajdonú ingóságok biztosítását a teljesebb védelem érdekében.
 • Kollektív ingóságbiztosítással és Kollektív balesetbiztosítással kedvező díjon részesül védelembe nem csak a közös tulajdon, de a lakóközösség tagjai és azok magántulajdona is!   
 • Három éves tartammal köthető a szerződés, amelyet 15% díjkedvezménnyel jutalmazzuk.  

 

Egyedülálló szolgáltatások 


Állatkár csomagunk megtéríti kárát  100.000 Ft-ig, ha a kártevő állatok az épületben, annak hőszigetelésében, illetve az épület gépészetében károkat okoznak. Fizetjük a darázsirtás költségeit, amennyiben olyan helyzet alakul ki, amely sürgős beavatkozást kíván, hogy megelőzzünk egy esetleges a balesetet.

Energia csomagot kifejezetten ajánljuk, ha az épületnek külön fűtésrendszere van, hiszen a csomag védelmet kínál a kazán vagy a hőközpont géptörésére. De biztosításunk megtéríti a gázórák és villanyórák rongálását is illetve a gázvezetékek töréskárait is.

Vandalizmus csomagunk megtéríti a lakások bejárati ajtóinak újrafestését vagy a letisztításának a költségét, ha azt összefestették vagy összefirkálták. Emellett további 5 esetben nyújt védelmet vandalizmus ellen:

 • ha a társasház közös helyiségeinek falát összefestik, összefirkálják,
 • ha elektromos kaput vagy sorompó mozgatószerkezeteitt megrongálják vagy ellopják,
 • ha az elültetett dísznövényeket tönkre teszik vagy ellopják,
 • ha a kertben álló építményeket, például a padot összetörik, vagy ellopják a kertben rögzített lámpatestet,
 • ha a társasház tulajdonát képező szeméttárolót megrongálják, vagy a szeméttároló edényt ellopják.

 

Kollektív ingóságbiztosítás kedvező díjon!


A kollektív ingóságbiztosítás kiterjed a tulajdonostársak saját tulajdonában lévő, lakás, ill. nem lakáscélú helyiségeiben, a személyes tulajdonú lévő általános ingóságokra és egyéb kiemelt értékű ingóságokra, valamint készpénzre és értékpapírra is.

Az általános háztartási ingóságok térítésének felső határa 3 millió forint lakásonként, az egyéb kiemelt értékű ingóságoké 300 ezer forint lakásonként, készpénz esetén 50 ezer forint lakásonként egy káresemény alkalmával.

 

Kollektív balesetbiztosítás kedvező díjon! 

A kollektív balesetbiztosítás kiterjed a lakóközösség tagjaira, azaz mindazon természetes személyekre, akik életvitelszerűen a lakóépületben élnek.

A biztosítás szolgáltatásai egy biztosítási évre:

 • baleseti halál esetén 300 ezer forint biztosítottakként,
 • baleseti rokkantság esetén 300 ezer forint biztosítottakként,
 • csonttörés esetén 5 ezer forint biztosítottakként,
 • közlekedési baleseti halál esetén 600 ezer forint biztosítottakként.

 

Kösse meg Házőrző többlakásos épületbiztosításunkat 3 éves tartammal!


Azokat a lakóközösségeket, akik a biztosítási szerződést 3 éves tartammal kötik meg, 15%-os díjengedménnyel jutalmazzuk meg. A tartamengedmény 3 évente automatikusan megújul újabb és újabb 3 évre, így a 15% díjengedményt hűséges ügyfeleink a biztosítás teljes tartama alatt élvezhetik. Természetesen a szerződés a tartamengedmény alatt is megszüntethető, illetve kérhető a megszüntetése a három év letelte után.

Felhívjuk figyelmét, hogy a Házőrző többlakásos lakóépületek biztosításának a szerződési feltételei értelmében, amennyiben a szerződés a 3 éves tartam lejárta előtt a szerződő kezdeményezésére megszűnik, a szerződő a biztosító által megelőlegezett tartamengedményt elveszíti. Ebben az esetben a szerződő a szerződés megszűnésével egyidejűleg köteles a tarifális díj és a tartamengedményre figyelemmel megállapított kedvezményes díj különbözetét a biztosítónak megfizetni. Ha a szerződés a díj nemfizetése miatt szűnik meg, a biztosító követelheti a tartamengedmény időarányos részének megfizetését.

 

További információkért forduljon bizalommal atz Elazbiztosításhoz.

Ingyenes tanácsadás
Rólunk mondták

Rólunk mondták

Fogalmam sem volt,hogy lehet eligazodni az életbiztosítások között. Türelmes útbaigazítást kaptam. Még gondolkodom, de kötni fogok.

 

K.Miklós

istock_000013773411small.jpg