Fundamenta Lakáskassza

A lakáskassza egy világszerte elterjedt, otthonteremtő persely, amelyhez az állam évente akár 30 %-os támogatással járul hozzá. Az elhatározástól függően választhatja meg a gyűjtögetés tartamát (4-10 év között), a havi befizetés nagyságát (5-20 ezer Ft között), és azt is, hogy a végén meg kívánja-e toldani a saját befizetésekből és az állami támogatásból, valamint a jóváírt kamatokból összegyűlt tőkét a nagyon kedvezményes, 3,9 %-os kamatozású hitellel.

Termékelőnyök:

 

  •  az egyetlen folyószámla, amire évente 30 %-ot jóváírhat az állam
  •  a folyószámlán levő összeg kamatozik, 10 % feletti nettó hozam érhető el
  •  a megtakarításra alacsony, 3,9 %-os hitel vehető fel.

 

Ki köthet szerződést a Fundamentával?

Természetes személyek - valamint lakásszövetkezetek és társasházak - szerződhetnek, és a szerződők, és természetes személy közeli hozzátartozóik vehetik igénybe az összeget. A szerződés a tartam alatt igen sok tekintetben rugalmasan módosítható, így például a szerződőt is lehet változtatni.

 

Milyen célokra lehet felhasználni a Fundamentában összegyűjtött tőkét?

Telek- és lakóingatlan vásárlása vagy cseréje, lakáshitel kiváltása, kommunális beruházások a leggyakoribb célok. Nyugdíjasházban bérleti, lakáshasználati jogot is lehet rajta vásárolni. Az is fontos szempont, hogy a felhasználási célt nem kell szerződéskötéskor eldönteni, ráér a futamidő végén nyilatkozni.

 

Előnyök:

- az egyetlen folyószámla, amire évente 30 %-ot állami támogatást kaphatsz 10 éven át

- a folyószámlán levő összeg kamatozik, 10 % feletti kamatadómentes hozam érhető el

- a megtakarításra alacsony, 3,9 %-os hitel vehető fel.

Ingyenes tanácsadás
Rólunk mondták

Rólunk mondták

Fogalmam sem volt,hogy lehet eligazodni az életbiztosítások között. Türelmes útbaigazítást kaptam. Még gondolkodom, de kötni fogok.

 

K.Miklós

istock_000013773411small.jpg