EUB Utasbiztosítás

 

A külföldön történt, váratlan eseménnyel mindig nehezebb megbirkózni,  hiszen körülményesebb a megoldás a  kommunikációs problémák, a távolság, a barátok, rokonok nehezebb mozgósítása és az általában ismeretlen környezetben való helytállás miatt. Ilyenkor szinte az egyetlen mentsvár, ha van biztosítása váratlan események ellen. Az utasbiztosítás egy tipikus élethelyzettel, az utazással kapcsolatban felmerülő váratlan események ellen védi Önt!

 

Ne gondolja azt, hogy az alábbiak csak másokkal fordulhatnak elő:

 • Külföldön bekövetkező baleset
 • Sürgős orvosi ellátás
 • Lopáskár
 • Poggyász elvesztése, elkeveredése
 • Úti okmányok elvesztése, ellopása
 • Véletlen károkozás külföldön
 • Járatkésés miatt felmerülő pluszköltségek (szállás, más útvonal költségei stb.) 

  Előnyök:

   

  • Egyéni és csoportos utakra is tud biztosítást kötni
  • Különleges szolgáltatásunkkal, a FLASH DOKTORRAL, a tönkrement adathordozódról helyre tudja állítani az adatokat, hogy az emlékek maradandóak legyenek
  • Stornó biztosítást is köthet, mely - ha váratlanul meghiúsul az út, és a költségeket már kifizette – fedezetet jelent a kiadott költségekre

 

Amennyiben magánemberként járja a világot, az egyéni és csoportos utasbiztosítási termékek kínálnak fedezetet, amennyiben egy külföldi egyetem padjait koptatja, vagy nyelvgyakorlás céljából hosszabb ideig külföldön tartózkodik, az Euro 30, Euro 30 Praktikum biztosítás nyújt megfelelő megoldást. Üzleti út alatt fenyegető veszélyek ellen éves bérletet ajánlunk. Ha gépjárművével Európa területén balesetet szenved, vagy gépjárműve meghibásodik, az Autó Extra kiegészítő biztosítás birtokában különféle segítségnyújtási szolgáltatásokat vehet igénybe.

 

Egyéni és csoportos utasbiztosítások:

Nívó, Top, Top Extra

Az utasbiztosítási termékek széles palettájából választhatnak mindazok a külföldre kiránduló magánszemélyek, akik egyénileg vagy csoportosan indulnak útnak. Az egész világra kiterjedő fedezet kiterjed egészségügyi segítségnyújtásra, további utazási- és jogvédelmi segítségnyújtásra egyaránt.

 

Euro 30, Euro 30 Praktikum

Az Euro 30 biztosítás Európa kiterjedően nyújt fedezetet egészségügyi-, baleseti- és poggyász kockázatokra mindazon 30. életévet be nem töltött fiataloknak, akik hosszabb ideig (min. 30 nap, max. 365 nap) tartózkodnak külföldön diákként, babysitterként, stb., vagy akár csak világot látnak munkavégzés nélkül. Az Euro 30 Praktikum ezt a fedezetet kiterjeszti szakmai gyakorlat közben végzett fizikai munkatevékenységre is.

 

Éves bérlet:


Air Holiday Extra, Air Holiday City

Az éves bérlet névre szóló utasbiztosítás, melynek tartama 1 év. Korlátlan számú utazásra szól, de az egyszeri kint tartózkodás nem haladhatja meg a 30 napot.

Az éves bérletet azon vállalatoknak ajánljuk, melyek dolgozója/dolgozói egy éven belül többször is rövid ideig külföldön tartózkodnak hivatalos kiküldetésben. Éves bérlet vásárlását javasoljuk olyan magánszemélyeknek és családoknak is, akik gyakran, rövid időszakra utaznak külföldre.

 

Autó Extra

Autó Extra biztosítás 10 évnél nem idősebb járműre köthető meg. A biztosító szolgáltatásai között helyszíni javító küldése, szervízbe szállítás, valamint autómentővel történő hazaszállítás költségeinek térítése szerepel, illetve tartalmaz még a biztosítás egyéb szolgáltatásokat is: kapcsolattartás a szervízzel, a gépjárműben utazók továbbutazásának, szállásának megszervezése, szállásköltség megtérítése, bérautó biztosítása. A biztosítás területi hatálya Európán belül a feltételekben felsorolt országokra terjed ki.

Ingyenes tanácsadás
Rólunk mondták

Rólunk mondták

Nagyon hasznos volt számomra a Mi lesz belőlem c. írás. Több gyerekes családanya vagyok, így valóban elgondolkodtam rajta, és már meg is kötöttem a gyermekeim részére a megfelelő biztosítást. Csak ajánlani tudom mindenkinek az Elza Biztosítást. Figyelmesek,kedvesek és kitűnő szakemberek.Köszönöm.

 

B. Annamária

istock_000013773411small.jpg